SUMMER TIME




Hey people!
Sommaren är här, livet leker och jag lyckas ännu en gång skriva ett "jag har inget att göra just nu, och folk tjatar hela tiden om att jag ska börja skriva här igen och för att de ska sluta tjata för en stund så skriver jag bara för att" inlägg. Okej, få väl erkänna att jag dock saknar bloggen lite mellanåt, men orken till att sätta på datorn och skriva ett inlägg är enormt jobbigt, inte alls lat ellerhur? Men men, har iallafall tröttnat lite smått på blogg.se, så om jag börjar blogga igen så kan jag meddela er att det inte blir här utan på ev. devote.se. Har till och med redan startat en blogg där, men ännu inte skrivit något. Tänkte att om jag börja blogga igen så ska jag fixa och trixa med layouten innan, så att den är helt färdig om man säger så innan någon läser den.
Snart har halva sommarlovet gått, okej om typ en-två veckor eller så och jag har väl inte hittat på så värst mycket. Har endast träffat mina fina flickor, Misse, Jessi, Annie, Ida, Anna, Matilda, Becca och Lollo. Jag, Becca, Misse, Jessi och Lollo har målat vår "klubbstuga" från vår fotbollsförening de senaste veckorna, vi är fortfarande inte klara ännu. Sen har jag badat och solat en del också, väldigt intressant att läsa jag vet! Men men , that's it!
Annat planerat nu på sommarlovet är, göteborg (liseberg, övernattning och storstaden) med mina flickor, östersjöfestivalen, karl-oskar dagarna och kanske några dagsturer till Öland eller Halmstad för att sola och bada. Låter ganska bra i mina öron det där.
Btw, hade nog ganska mycket på hjärtat eftersom att inlägget blev ganska långt. Brukar i stort sätt aldrig skriva såhär mycket i och med att jag vet hur jobbigt det är att läsa igenom mycket text.
Så till er som har läst hela vägen, GRATTIS, ni är inte helt dåliga ni. 
Nu ska jag bege mej ut, på en springtur. Duktig chey!
Tjingeling!

RSS 2.0